Radost, sreča, mir, plodnost, zdravje, obilje, izpolnjenost je tisto, kar šteje in kar je pomembno v življenju vsakega od nas. Izbira je naša, odločimo se za svetlobo!

DJOTIŠ – SVETLOBA NA POTI


Spoznaj svojo preteklost, sprejmi sedanjost in se s svobodno voljo napoti proti svetlobi na poti
1 / Kako delovati, da bo dobro zame?
2 / Kam se usmeriti?
3 / Kdaj začeti, da bom dobil veter v jadra?
4 / Kaj lahko naredim, da bo moje počutje boljše?
5 / Kaj pa partnerski odnos, odnosi v družini?
6 / Kje so moje prednosti?
7 / Kako lahko izboljšam svoj posel?
Djotiš/jyotish nudi široko znanje o tem kako, kdaj, zakaj in na kakšen način se stvari odvijajo glede na naravne ritme. Informacije, ki nam jih Djotiš nudi, so orodje, s katerim usmerjamo svojo prihodnost na različnih področjih našega delovanja. Z višjim zavedanjem o prednostih, ki jih lahko izkoristimo, in slabostih, ki jih želimo uravnotežiti, je naše delovanje lahkotnejše, doseganje naših ciljev pa lažje uresničljivo.

Kaj je Djotiš?

Djoti/jyoti pomeni svetloba in iša oz. išvara pomeni Stvarnik
Djotišu pravimo astrologija. Je znanje o naravnih ritmih in njihovi povezanosti z življenjem ljudi na zemlji. To več 5.000 let staro znanje nam pomaga prepoznati ritme lastnega življenja ter se z njimi uskladiti.

Djotiš je izredno natančno dovršen matematični sistem, ki za svojo osnovo vzame natalno karto – čudovito sliko neba v trenutku našega rojstva – in govori o tem, da smo ljudje del narave in naravnih ritmov. Natalna karta predstavlja našo karmično popotnico, naš začetek v to življenje.

Z znanjem o Djotišu karmično popotnico razložimo in približamo na razumljiv način. V življenju karmo s svojim delovanjem ustvarjamo in spreminjamo. Pomembno je zavedanje, da je vse med seboj povezano in, da smo ustvarjalci dogajanja okoli nas le mi sami.

Eno najpomembnejših obdobij v našem življenju je SADE SATI . Mnogi ga imenujejo 7.5 let nesreče. To je čas preizkušenj in sprememb, ki se lahko odražajo na telesni ali mentalni ravni. Hkrati je to čas učenja in napredka vse z namenom, da smo po zaključku obdobja bolj povezani sami s seboj.

Pot življenja

je zagotovo lažja, ko spoznaš

1 / Kako deluješ: na čustvenem, mentalnem in duševnem področju

2 / Svoje prednosti in izzive
3 / Kaj lahko narediš na svojem kariernem področju
4 / Kaj ti ponuja trenutna aktivacija naravnih ritmov
5 / Kaj so preventivne tehnike - UPAJE - ki ti pomagajo v manj ugodnih trenutkih/obdobjih
6 / Posamezna področja svojega življenja (služba, partnerstvo, zdravje…)
Pričenjaš nekaj novega: Djotiš ti nudi izračun točno določenega trenutka za namen ugodnega začetka in dobrega delovanja v prihodnosti.
Mi smo kreatorji sprememb, tako notranjih kot zunanjih. S svojo svobodno voljo lahko, kot je rekel veliki mislec, »spremenimo kačji ugriz v komarjev pik«.
IZBIRAŠ LAHKO:

Zanima me več/želim svetovanje:

Podatki posredovani prek kontaktnega obrazca bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani.
Kdaj je pravi čas za Djotiš/Jyotish?
Za Djotiš je vedno pravi čas. Posebno takrat, ko želimo izboljšati počutje, zdravje ali odnose, izvesti pomembne korake v življenju kot so poroka, otroci, poslovna pot, ali preprosto najti odgovore na vprašanja, ki si jih najpogosteje zastavljamo in nanje ne najdemo odgovora. Z razlago naše natalne karte po vedski astrologiji, ki zajema velik obseg znanja o Djotišu, bolje spoznamo sebe, naše vzorce, prednosti in slabosti – skratka vse, kar mi smo, našo karmično popotnico.
Kako mi to spoznanje lahko koristi?
Djotiš nam pomaga, da prevzamemo odgovornost za življenje v svoje roke in tako postanemo kreatorji dogajanja okoli nas. Lažje se pravilno usmerimo in delujemo ter živimo. Je notranji kompas, ki nam pomaga ostati na pravi poti. S poznavanjem naravnih ritmov, ki delujejo in prihajajo v prihodnosti, nam prava informacija pomaga preobraziti, uravnovesiti možna neravnovesja in izkoristiti vse prednosti.
Kako se uskladim z naravnimi ritmi? Kako najbolje izkoristim svoje prednosti?
Najprej se z naravnimi ritmi spoznamo, pri čemer nam pomaga Djotiš svetovanje. Prejmemo navodila, kaj lahko storimo, da se čim bolj uravnovesimo z naravnimi ritmi. Izvemo tudi, katere so naše prednosti in kako ter tudi kdaj jih lahko kar najbolje izkoristimo. Veliko lahko storimo s preventivnimi tehnikami ali upajami, kot jih imenujemo v Djotišu. Z njimi uravnovešamo naš notranji kompas, z njimi blažimo težje trenutke naše karmične zavezanosti.