Vtisi

Drugi o meni in mojem delu
Draga moja, do tistega toplega poletnega popoldneva, ko sva sedeli v prijetni senci, nisem vedela kaj Djotiš je in moram priznati, da me je to, kar sem tisto popoldne slišala, presenetilo in premaknilo… vse, kar si mi povedala, na prijazno realen način, je imelo smisel. Ko si odgrnila težko odejo pod katero sem pospravila tisto, s čemer se nisem (še) bila pripravljena ukvarjat pri sebi, si mi na nevsiljiv način dala vedet, da je vse to del mene in da je odločitev o tem, kako reagiram na stvari v življenju moja. Da imam veliko možnosti in ob zavedanju kaj me vodi in kaj mi pomaga, da bodo odločitve lažje, se bodo stvari postavile na svoje mesto.. In vedno znova se vračam..za majhna ali velika vprašanja…

Vsem, ki ta trenutek brskate po netu in iščete nekaj in nekoga, ki vam bo prijazno pomagal, da najdete odgovore zakaj je tako in ne drugače in da boste sami našli odgovore kam naprej, lahko predlagam, da se z Mojco dobite na čaju ali kavici..., potem bo odločitev za svetovanje enostavna.

Alenka, 44 let

Tempo življenja je iz dneva v dan hitrejši. Zato vedno bolj cenim svoj dom, svojo oazo miru. Ker je tloris stanovanja daleč od idealnega, sem na podlagi Mojčinih nasvetov z minimalnimi popravki / dodatki poskrbela, da se v domu počutim boljše, prijetneje, bolj umirjeno. Opažam tudi, da so odnosi v družini boljši in da smo še raje skupaj :)

Toplo priporočam Djotiš in Vastu svetovanje vsem, ki bi radi svoje življenje spremenili na bolje. Meni je uspelo.

Tanja, 44 let

Za djotiš svetovanje pri Mojci sem se odločila v napornem obdobju mojega življenja. Mojca me je s svojim umirjenim in toplim pristopom popeljala skozi svet mojih potencialov in mojih izzivov. Podala mi je nasvete, kako s preventivo, z drobnimi dejanji in rituali lahko lažje plujem po valovih, ki mi prihajajo nasproti v mojem življenju. Presenetilo me je, kako natančno je karta pokazala... tako dogodke v preteklosti, kot moje lastnosti... ter kako koristni so napotki in podana vodila...

Tea, 41 let

Djotiš in Vastu mogoče zveni nekoliko zastrašujoče in mistično, zato bi mogoče nepoznavalci s previdnostjo pristopijo do prebiranja, kaj šele kontaktiranja oseb kot je Mojca. Kakšna je moja izkušnja?

Glede na to, da v življenju počnem ogromno stvari, združujem ogromno vlog, sta mi tako Djotiš kot Vastu resnično pomagala razumeti dogajanje v mojem življenju. Razumeti, da je včasih potrebno stvari spustiti in dopustiti, da se odvijejo, hkrati pa opraviti svoj del zgodbe, narediti nekaj na sebi, pristopiti mogoče z drugačno komunikacijo ter pogledati na dogodek z drugega vidika. Usmeritev, kaj je tisto kar povečuje mojo življenjsko energijo in kateri so načini delovanja, ki mi energijo odvzemajo. Predvsem spoznati kako iti skozi življenje s tokom.

Mojca je čudovita topla oseba, ki s svojo mirnostjo in potrpežljivostjo ter obiljem znanja predstavi na enostaven, vsakemu razumljiv način, poda usmeritve ter je venomer pripravljena podati dodatne razlage in odgovoriti na vprašanja.

Tanja, 39 let